Leje af bus i Valby & København

Lej en bus med chauffør hos Valby Busser

Sportsklubber, skoler, virksomheder og ældreklubber – hos Valby Busser kører vi med glæde for alverdens typer af kunder. Vi har lang erfaring med at tilbyde national og international buskørsel til en lang række forskellige formål. Når du lejer en bus med chauffør hos os, kan du trygt læne dig tilbage i sædet og nyde turen med din rejsegruppe.

Vi råder over flere flotte busser, som er yderst moderne både indvendigt og udvendigt. Busserne er meget komfortable, og du kan glæde dig til en behagelig rejse. Sikkerheden er således også helt i top. Vi sørger også for at danne de bedste rammer for en god stemning i bussen, og du kan glæde dig til at køre med en chauffør, der har smil på læben!

 

Hvad koster det at leje en bus med chauffør?

Det skal ikke være dyrt at komme godt omkring. Hos Valby Busser kan du være sikre på at modtage et konkurrencedygtigt tilbud på jeres bustur. Vi giver altid et tilrettet og helt uforpligtende tilbud. I prisen inkluderer vi altid leje af bus samt chauffør, og vi tager ligeledes højde for de forhold, der er gældende for lige netop jeres rejse. Prisen kommer altså til at afhænge af rejsens længde, destination samt overnatningsmulighederne for chaufføren og lignende. Vi aftaler altid en fast pris på rejsen, så du ikke overraskes ubehageligt. Fleksibilitet er et nøgleord hos os – særligt, når det kommer til at skræddersy den helt rette løsning for vores kunder.

 

Busudlejning til konkurrencedygtige priser 

Lej en bus hos os, hvis du ønsker en komfortabel og sikker rejse. Som busselskab har vi et mål om at være så gennemskuelige som muligt – og du kan derfor forvente klare og tydelige svar på dine henvendelser, ligesom vi altid tilbyder en særdeles konkurrencedygtig pris.

 

Har du en idé til rejsen?

Hos Valby Busser nyder vi at skabe glade dage og store oplevelser for vores gæster! Ved at køre i bus har man mulighed for at nyde transporttiden i rejsegruppens selskab. Socialt samvær, hygge og afslapning – vores busture er mere end blot transport fra A til B.

Uanset om du planlægger en skoleudflugt fra Valby til København centrum, eller om du er ved at planlægge en tur til Dresden med kortklubben, stiller vi vores hjælp til rådighed. Har du spørgsmål til dine muligheder hos os, eller vil du gerne modtage gode idéer til rejsen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 50 45 eller skrive til os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at give dig uforglemmelige rejseoplevelser!

 

Ofte stillede spørgsmål 

Kan man leje en bus uden chauffør? Nej, det er desværre ikke en mulighed at leje en bus uden chauffør 
Hvor mange kan der være i en turistbus? Der er 54 pladser i bussen
Er der toilet i busserne? Ja, der er toilet i busserne
Må vi medbringe mad og drikke til busturen? Ja, det er ok